Bloglovin' ?!?

Upptäckte idag att Bloggkoll bytt namn till Bloglovin'. Varför kan man undra? Väldigt förvirrande, och ett otroligt fult namn! Stör mig som fan! (jag vet, dagens i-landsproblem men varför ändra på ett vinnande koncept?)


Hur uppmärksam är du?




Läskigt va?

Försovd

Lyckades vakna halv 11 idag när jag börjar 9. Vilket betyder att jag borde gått upp kl 7 och tagit tåget kl 8. Dåligt av mig, men det har sina orsaker. I fredags måste jag ha sträckt en muskel mellan revbenen för jag fick så sjukt ont när jag låg i vissa positioner eller andades djupt. Sov jättedåligt hela natten och fick bara typ en timmes bra sömn när Johan hade gått upp så att jag kunde vrida runt fritt (misstolka mig rätt älskling det var inte så att jag inte ville ha dig där!). I söndags sov jag mellan 8 och 13 eftersom vi va ute hela natten. Alltså måste jag ha fått max 6-7 timmars ordentlig sömn på hela helgen. Men nu är jag utvilad igen! =)

Fullbokat

Igår va vi på dop, Johans morfars födelsedagsmiddag och hos Malin och drack öl. Fullbokat med andra ord!

Började dagen i Ösmo kyrka med lilla Felix dop. Nu är jag absolut inte något fan av kyrkan så själva gudstjänsten va ju ingen höjdare. Men det där lilla charmtrollet är verkligen världens sötaste så det gjorde det hela värt det. Efter dopet och fikat bar det av till Stenhamra och Johans morföräldrar för middag och ännu mer tårta. Har fått avsmak av tårta sen förra helgens födelsedagsfirande hos Nina, inget fel på tårtan med alldeles för mycket bål och vin. Men tårta kan jag klara mig utan, hellre det än att inte kunna dricka vin! Framåt 22 åkte vi hem och lämnade bilen och åkte till Malin och Mattias i Solna. Upptäckte till min stora fasa att Danne prata skånska och att han dessutom hade druckit på TOK för mycket, alltid lika kul att komma dit som nykter! Efter frukost på donken kom vi hem kl 8 imorse och har spenderat dagen bakis i soffan med film och pizza. (jag vet fy på mig!)





Charmtrollet Felix

Duktig Emma

Har dom senaste två dagarna renskrivit mina anteckningar från föreläsningarna direkt när jag kommit hem! Tänkte försöka ha lite framförhållning den här gången så jag slipper sitta och stressa som en galning sista veckan innan tentan. Dock har mina böcker inte dykt upp än, hoppas dom kommer imorn så jag kan börja sammanfatta dom också.

Omtenta på fredag, va på håret att jag inte fick göra den eftersom klantiga jag inte fattat att man måste anmäla sig hela två veckor innan! Men eftersom kursledaren är så snäll får jag skriva ändå. Så nu är det bara att börja råplugga dom sista dagarna.. =S

Fick iaf G på uppsatsen och väntar på resultat från psykologitentan. Så om allt går vägen på fredag är jag klar me den där j-la kursen!

Hur tänkte dom?

Hittade den här bilden häromdan på tjuvtittat. Den som satte upp dessa skyltar kan inte ha tänkt för 5 öre!


Så underbart!

Bertil Falukorv

Hittade dom här hysteriskt roliga felsägningarna på videon.se från TV4's valvaka igår. Man undrar vad hon tänkte på, dom måste ha suttit och skämtat om det innan sändningen eller nåt!




och...





Lite om inspelade föreläsningar

Fördelen med inspelade föreläsningar är att man kan lyssna i sin egen takt, pausa och anteckna i lugn och ro utan att missa vad föreläsaren säger.

Nackdelen med inspelade föreläsningar är att man inte kan säga åt irriterande besserwissrar som ska ifrågasätta allt föreläsaren säger att hålla käften!


Happy birthday!

Idag har vi två födelsedagar:

Nina som fyller 20 den enda dan i veckan som systemet har stängt! Grattis vännen!

Och vår underbara kissemiss Axel som blir en stoooor katt idag! 2-årsdagen firas med räkor och skumbananer!




RSS 2.0